Letovi iz Kraljeva najavljeni za prekjuče, nadležni kažu „Nemamo informacije”

Više medija objavilo je vest da će saobraćaj na aerodromu Morava” u Kraljevu započeti 1. decembra. Do toga, međutim, nije došlo, što su za Tragač potvrdili i na aerodromu i u Er Srbiji, za sada jedinoj avio-kompaniji koja će koristiti novi aerodrom.

U telefonskom razgovoru sa predstavnicima Er Srbije rečeno nam je da zasad nemaju nikakve informacije o tome zašto poletanja nije bilo niti o tome kada će ona da započnu. Takođe, na sajtu Er Srbije nemoguće je kupiti bilo kakvu kartu sa polaznom destinacijom Kraljevo.

Isti odgovor Tragač je dobio i od Aerodroma Morava. Oni kažu da nemaju informacije o tome zbog čega 1. decembra nije bilo najavljenih poletanja, niti znaju kada će ih tačno biti. Al Džazira je od nadležnih dobila informaciju da se „nadaju da ih deli samo nekoliko dana od prvih aviona i prvih putnika za Beč”.

Da će avioni iz Kraljeva poleteti 1. decembra objavili Blic, Mediaportal, Intercity broker, raski.rs.

Marko Apostolović, FakeNews Tragač

 

 

Ukratko

26/11/2022

Ne, španski grip se nije širio vakcinama

Portal Borba za istinu objavio je tekst „Španski grip nije bio prirodna pojava bolesti, već čin masovnog ubistva“ u kome se navodi svedočenje prof. dr Eleonor Mekbin,…

26/11/2022

Ne, piloti nisu protestovali protiv kemtrejlsa

Na Tviteru je objavljena fotografija pilota koji nose slike „kemtrejlsa“ uz natpise na engleskom („Odbijamo da nastavimo da prskamo kemtrejls“) i na italijanskom („Odbijamo da ubijamo naše…

TOP 5 – LOKACIJA MANIPULACIJA
Fakenews tragac logo

Sumnjate u vest koju ste pročitali?

Pošaljite nam je. Proverićemo.