Златара

1- Осумњичени је опљачкао златару под називом Goldschmiede Schmuckmanufaktur Grebe GmbH.

2- Скренуо је у једну од суседних улица, у којој се налази амбасада једне афричке државе.

3- Не знамо да ли је осумњичени потом скренуо лево или десно, али добијамо дојаву да је виђен испред јапанског ресторана.

4- Осумњичени је покушао да се сакрије у маси људи на овој локацији.

5- Ходао је мање од 200 метара и купио нови мобилни телефон у продавници коју је могуће добити позивом на број +49 351 339560.

6- Надзорна камера снимила је осумњиченог како овде баца свој стари мобилни телефон:

7- Два возача пријавила су да су га потом видела на једном раскршћу. Први возач, A. Н., возио је од локације Neustädtischer Kirchplatz до Impact Hub-а. Други (Т. С.) возио је од парка Henriette-Herz до свог радног места, Wella World Studio.

8- Осумњичени је након тога отишао до најближе метро-станице (чији назив има 11 слова). Нуде се два смера, Pankow и Ruhleben, а осумњичени бира други. Ушао је у метро и изашао на петој станици.

9- Након два минута хода, осумњичени налази овај хотел и одлучује да ту преноћи:

10- Следећег јутра осумњичени се одјављује из хотела и двеста метара југозападно проналази продавницу у којој купује банане. Ту добија и кесу у коју пребацује украдени накит:

11- Након седам минута хода стиже у оближњи парк са фонтаном до које води шест стаза.

12- Након што је у парку појео банану, одлази до најближе апотеке где купује аспирин. Апотекарка је препознала провалника на основу потернице и позвала полицију.

 

Ukratko

23/11/2023

Ne, tetovaža Ane Stanskovski nije trajna

Portali B92, Blic, Kurir, Luftika i Nportal objavili su viralnu priču o influenserki Ani Stanskovski, koja je istetovirala ime svog dečka na čelu. „Mnogi su bili u…

TOP 5 – NAJČEŠĆE LOKACIJE MANIPULACIJA