O toalet papiru u Skupštini


Redakciji FakeNews Tragača pristigla je prijava video-snimka sa nadzorne kamere iz zgrade Narodne skupštine Srbije, na kome se vidi kako pojedini narodni poslanici iz toaleta iznose čitave rolne papira. U okviru prijave čitalac je istakao kako ga interesuje da li je u pitanju pravi video snimak, i ukoliko jeste, da li je povezan sa bacanjem papira u Skupštini.

Video-zapis jeste autentičan s obzirom da su ga potvrdili i akteri koji se na njemu nalaze, odnosno poslanik Aleksandar Jovanović i poslanica Jelena Milošević, kao i informaciju da sporni video-snimak jeste povezan sa bacanjem toalet papira u Skupštini. Na njemu se takođe može uočiti i datum, 20. mart, tako da je nastao istog dana kada su i određeni narodni poslanici demonstrativno bacali toalet papir tokom konstitutivne sednice na kojoj je doskorašnja premijerka Ana Brnabić izabrana za predsednicu Skupštine Srbije. (T. Koledin)

Ukratko

12/06/2024

Ne, Adriana Vilagoš nije iz Vrbasa

Sportklub (podsajt portala N1) objavio je vest o velikom uspehu Adriane Vilagoš, mlade bacačice koplja, koja je na Evropskom prvenstvu u Rimu osvojila srebrnu medalju. U tekstu…

TOP 5 – NAJČEŠĆE LOKACIJE MANIPULACIJA