Blicova „najveća ispala na Mundijalu“ snimljena šest meseci pre Mundijala


Napomena (12. jul 2018): Blic je obrisao vest nakon pisanja FN Tragača.

Portal Blica objavio je vest o poljupcu navaijača i navijačice Paname pod naslovom „NAJVEĆA ISPALA NA MUNDIJALU Panamac poljubio lepoticu, a onda je začuo “njen” bariton /VIDEO/“. Naime, Blic navodi da je Panama doživela poraz u svom prvom meču na Mundijalu, ali da su „posebnu pažnju privukli navijač i navijačica te zemlje”. U vesti je istaknuto da je navijač nakon nagovora reportera odlučio da poljubi navijačicu i da ga je „zadesio pravi šok kada je začuo njen glas, koji je bio toliko dubok da je navijač ostao u čudu”.

Ipak, „najveća ispala na Mundijalu” nije se odigrala za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu, već tokom snimanja skrivene kamere za instagram profil Infraganti13, koji svoje šaljive sadržaje objavljuje i na portalu www.telemetro.com. Video je prvobitno objavljen 3. januara na njihovom Instagram nalogu, a potom je isti snimak podelio i reporter 5. januara. Na YouTube-u se pojavio deset dana kasnije.

 

Marta Savić

Ukratko

12/06/2024

Ne, Adriana Vilagoš nije iz Vrbasa

Sportklub (podsajt portala N1) objavio je vest o velikom uspehu Adriane Vilagoš, mlade bacačice koplja, koja je na Evropskom prvenstvu u Rimu osvojila srebrnu medalju. U tekstu…

TOP 5 – NAJČEŠĆE LOKACIJE MANIPULACIJA